Schilderwerken Tolomei

Behangwerken

Vlies- of glasvezelbehang laten aanbrengen

Vertoont uw ondergrond barsten? Dan kunnen wij eerst een laag vliesbehang aanbrengen. Het verstevigt uw muren en maakt het oppervlak mooi effen. Daarna kunnen we het overschilderen of behangen voor een klassevol en blijvend resultaat.

Op ernstig beschadigde muren werken we met glasvezelbehang. De glasvezels, bv. in blokjes of visgraatmotief, verstevigen uw muren en voorkomen dat uw pleisterwerk afbrokkelt. Tegelijkertijd geven ze uw muren een originele textuur.

Qua afwerking kan u bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan latexverven om uw glasvezelbehang naargelang uw persoonlijke smaak aan te passen. De behandeling met latexverf of tweecomponentenlak maakt uw glasvezelbehang daarenboven vuilafstotend en brandveilig.

Fotobehang, uw herinneringen altijd dichtbij

Wil u elke dag herinnerd worden aan dat gezellige kerstfeest of die zonnige zomerpicknick? Dan is fotobehang de oplossing voor u! Maak van uw muur een ware blikvanger met uw favoriete foto erop. U kiest de foto en wij zorgen ervoor dat elk detail haarscherp is en elke kleur levensecht lijkt. We plaatsen uw foto in zijn geheel, zodat er geen naden zichtbaar zijn. Stuur ons gerust een bericht als u interesse heeft in behangwerken! Wij stellen dan graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden van behang?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen.