Schilderwerken Tolomei

Schildertechnieken

huis

Ga voor kalei of kalkverf

Kaleien, kalkverven of natuurverven, het zijn stuk voor stuk technieken die we onder de knie hebben bij Schilderwerken Tolomei.

Kaleien is een traditionele schildertechniek om zowel binnenmuren als gevels een authentieke afwerking te geven. De dunne kalkpleisterlaag verbergt oneffenheden en beschermt tegen vocht en andere externe factoren.

Met natuurverven van Keim & Ecotec

Zoekt u een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verven? Bij ons kan u kiezen uit het ruime assortiment aan kalkverven van Keim en aan natuurverven van Ecotec. Beide verfsoorten verminderen de kans op schimmel en scheuren omdat ze damp doorlaten. Bovendien hebben ze thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen en zijn ze brandbestendig.

Door de natuurlijke pigmenten waaruit de verfsoorten bestaan, krijgt uw ruimte een warme en gezellige sfeer. Naast de esthetische voordelen komen kalk- en natuurverf uw gezondheid ten goede. Ze bevatten namelijk geen toxische stoffen die uw luchtwegen kunnen irriteren. Aarzel niet om onze schilders te contacteren als u meer informatie wenst over kaleien, kalkverf of natuurverf.

Interesse in onze schildertechnieken?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen.